Økologisk mozzarella fra La Treccia

mozzarella_1_900x.png
mozzarella_1_900x.png

Økologisk mozzarella fra La Treccia

35.00

Mere karakter end den almindelige mozzarella.

For de fleste danskere betyder Caprese en ret bestående af mozzarella med tomat og basilikum. Det kan det også være, men La Treccia har valgt at kalde deres traditionelle mozzarella sådan. Det gør de, fordi man kan lave mozzarella på to måder: Den hurtige eller den langsomme.

En almindelig mozzarella er lavet på den hurtige måde, mens La Treccias Caprese – den oprigtige mozzarella – er lavet med mælkesyrebakterier, mere langsom fremstillingsproces, fordi ostemassen skal gennemgå en fermenteringsproces. Caprese har meget mere karakter end den almindelige mozzarella og en dejlig syrlig smag.

Om La ​Treccia
La Treccia laver traditionelle italienske friske oste med passion og kærlighed – lige til dig. Til produktionen af ostene, benyttes dansk økologisk jerseymælk.

Add To Cart